ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: ΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

 


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

26220 22366

6932649792, 6936995767

www.sakisvasilopoulos.com

 

 

 

        Θεωρούμε ότι οποιοσδήποτε είναι σε θέση να επενδύσει σε ένα ακίνητο ανεξάρτητα της δραστηριότητάς του. Εντούτοις η επιλογή μιας ακίνητης περιουσίας δεν είναι μία τόσο απλή υπόθεση και όπως είναι φυσικό χρειάζεται ένας επαγγελματίας του χώρου.

        Το κτηματομεσιτικό γραφείο Βασιλόπουλος ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2004, ιδρυτές και συνεργάτες προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ένα νέο πρόσωπο και ένα σύγχρονο τρόπο λειτουργίας στην αγορά.

        Το γραφείο μας έχει αναπτύξει ένα πλούσιο πελατολόγιο σε διάφορους τομείς όπως πωλήσεις, ενοικιάσεις κατοικίας, επαγγελματικών χώρων, και επιχειρήσεων, τουριστικών ακινήτων και αγροτικών τεμαχίων.

        Είναι ένα σύγχρονο γραφείο όπου διακρίνεται από επαγγελματική ευσυνειδησία τηρώντας κατά γράμμα τον κώδικα δεοντολογίας του συλλόγου μεσιτών Ελλάδας όπου είναι μέλος του.

        Για εμάς είναι πλούσια τα συναισθήματα που μας διακατέχουν όταν μετά από ένα συμβόλαιο ξέρουμε ότι εμείς ήμασταν η αιτία που ο πωλητής έγινε κεφαλαιούχος και ο αγοραστής ιδιοκτήτης ακίνητης περιουσίας.

        Με την ποικιλία των ακινήτων μας αλλά και με την χρήση των δυνατοτήτων της ψηφιακής τεχνολογίας μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά στην επιλογή του ακινήτου που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας.

        Η ιστοσελίδα μας είναι ένας εύχρηστος οδηγός γρήγορης αναζήτησης με δεκάδες καταχωρημένα ακίνητα, φωτογραφίες και αναλυτικές πληροφορίες που θα κάνουν την περιήγηση σας στο χώρο των ακινήτων όχι μόνο ενδιαφέρουσα αλλά και ουσιαστική.

        Ελάτε σε μας και ρωτήστε να σας ενημερώσουμε με κάθε λεπτομέρεια για τις προοπτικές του κάθε ακινήτου.

        Εκτιμήσεις ακινήτων.

        Σύμβουλοι ανάπτυξης ακίνητης περιούσιας

 

 

 


 

 BACK